R&R CREATIONS

Betaalbaar design met een gouden randje

Webdesign


R&R Creations

De site die u nu bekijkt is natuurlijk door ons zelf gemaakt. Een simpel maar duidelijk design is hier weer de leidraad. De kleuren uit ons logo keren hier ook duidelijk weer in terug. Fris, zakelijk maar vooral makkelijk doorheen te navigeren, dat was onze bedoeling.

Van Aert Flowers

Van Aert Flowers is een bloemenkwekerij dat zich internationaler wilt orienteren, een nieuwe naam werd gekozen, een nieuw logo was nodig en een website kon niet achterblijven.De oude website voldeed niet aan de nieuwe eisen, daarom is er een nieuwe site ontwikkeld. Rustige kleuren, aard-tinten werden gekozen voor deze site, welke ook doorgevoerd werden in enkele andere ontwerpen voor de bloemenkweker

Verkeersschool den Dunne

Verkeersschool den Dunne is een eenmans-rijschool van Dennis. Dennis is een jonge rijschoolhouder wie helder is, echter was zijn oude site alles behalve helder. Wij maakte een heldere site, welke goed bij Dennis past en hopelijk voor veel nieuwe klanten zorgt.

Hot chicks XL

De dames van hot chicks XL hadden ook graag een website, een website die in hun verlengde lag. Niet te serieus en graag zo geel mogelijk. Nadat we een compromis gesloten hadden met de dames kwam deze site tot stand. Opvallende animaties gepaard met een rustig, maar toch heel geel, maken de site tot de ideale sites voor deze XL Chicks!

Ad Goossens

Ad Goossens is een eenmans-rijschool welke actief is in rijsbergen en omstreken. Zijn oude website was toe aan vernieuwing, waar de heer Ad Goossens zelf geen drukke man is, wou hij ook geen drukke site. Met enkele kleine technieken en een systeem waardoor hij het zelf kan onderhouden is er weer een blije klant bij.