R&R CREATIONS

Betaalbaar design met een gouden randje

Meer


R&R Creations

Ons visitekaartje ziet u hiernaast, waar wij denken dat in ons geval less is more, hebben wij een relatief simpel kaartje gemaakt.

Complex constitutie kaart

Het nieuw aangestelde bestuur van de studievereniging voor psychologen van Tilburg, Complex, kwam naar ons toe voor een constitutie kaart. Ze wilden duidelijk maken dat er een nieuwe start was, en er een frisse wind door Complex heen ging. Daarom is er gekozen voor een golf welke begint op een kant van de kaart en eindigd op de andere kant. Enkele eisen die zij stelden waren de kleuren en dat het logo er duidelijk op moest staan.
Het uiteindelijke resultaat ziet u links, ga met uw muis er overheen om de andere kant te zien.

Complex ledenpas

Complex kwam ook naar ons voor een ledenpas, welke stijlvol moest zijn, in een zekere zin ook in hun huisstijl moest passen. Daarom is er gekozen voor dit ontwerp, opvallend is dat de kleur paars en geel(de twee kleuren van Complex) ontbreken, dit op hun verzoek. Wel komt er blauw in voor, de kleur welk dit bestuur wilt doorvoeren als hun kleur.

Input constitutie kaart

Ook het bestuur van Input,de studievereniging voor de bachelorstudenten Personeelwetenschappen en de masteropleiding Human Resource Studies in Tilburg, kwam naar ons voor hun constitutie kaart. De kaart moest ook in hun, reeds bestaande, huisstijl passen, welke voornamelijk wit en blauw was. Gekozen is voor een simpel maar effectief ontwerp
Het uiteindelijke resultaat ziet u links, ga met uw muis eroverheen om de andere kant te zien.

TSB constitutie kaart

De TSB coordinator en student assessor van Tilburg University namen dit jaar voor het eerst een constitutie kaart. Zij kwamen net als Complex en Input bij ons voor hun ontwerp.
Het uiteindelijke resultaat ziet u links, ga met uw muis eroverheen om de andere kant te zien.

Van Aert Flowers kaartjes

Met het invoeren van het nieuwe logo en de nieuwe site was ook een nieuw kaartje nodig voor de veiling. Deze kaartjes bevatten alle bloemen welke van Aert Flowers verkoopt en moet van een grote afstand duidelijk herkenbaar zijn. Daardoor is er gekozen om enkel de A te gebruiken, zodat deze groot gecentreerd weergegeven kon worden.

Complex halloweenfeest

Complex organiseerde een halloweenfeest en de posters, flyers en kaartjes zijn door R&R Creations gemaakt. De twee logo's die je ziet zijn verplicht geplaatst, verder mochten wij het duisterste in ons naar boven halen en dit modeleren naar de poster die u nu ziet.
Achteraan staat de poster, gevolgd door de voor en achterzijde van de flyer en helemaal vooraan staat het kaartje. Het kaartje is simpel gehouden naar de wensen van Complex.

Complex en SPS-NIP therapieendag

Complex en SPS-NIP organiseerden samen de therapieendag, een dag voor alle psychologiestudenten om te kunnen proeven aan wat voor therapiemogelijkheden er zijn. Wij mochten ook hier de posters en flyers zijn door R&R Creations gemaakt. De twee logo's die je ziet zijn verplicht geplaatst, verder staan alle therapieen in de poster verborgen/verwerkt tot een groot web.
Achteraan staat de poster, gevolgd door de voor en achterzijde van de flyer.

Van Aert Flowers presentatie

Omdat Van Aert Flowers een nieuw bedrijf is, werd dit gepresenteerd op een bloemenbeurs. Ook zal de presentatie bij de veiling getoont worden.

Van Aert Flowers presentatieblad

Van Aert Flowers had ook een presentatieblad nodig, welke uitgedeeld kon worden bij beursen en veilingen, dit is in de zelfde stijl gemaakt als de presentatie en de site.