R&R CREATIONS

Betaalbaar design met een gouden randje

Logo's


R&R Designs

Voor ons eigen bedrijf moest er natuurlijk als eerste een logo komen. Wij wilden graag een logo met daarin 2 keer een r verwerkt. Ook moest het klasse uitstralen maar ook frisheid.
Daarom hebben we hiervoor gekozen, geen slechte keuze al zeggen we zelf. De kleuren royal blue, het gouden randje en de manier waarop de twee r'en een kroontje vormen, geeft het logo het luxe gevoel wat wij over willen brengen.

Van Aert Flowers

Van Aert Flowers is een bloemenkwekerij dat zich internationaler wilt orienteren, een nieuwe naam werd gekozen en een nieuw logo was nodig. Het bedrijf wilde een logo wat er uit sprong. Door het relatief simpele ontwerp valt de A enorm snel op, het is herkenbaar en de kleuren complimenteren elkaar. Door de A een blad mee te geven werd al snel duidelijk dat het hier om bloemen ging, iets wat de link tussen het logo en het bedrijf versterkt. De zachte letters geven een vriendelijk gevoel.


Vrolijk Dier

Voor een afstudeerproject van een student was een logo nodig voor een fictieve stichting; Vrolijk Dier. Aan ons was de taak om hier een logo voor te maken, wat wel associaties legde met enkele andere -wel bestaande- stichtingen en goede doelen maar niet meteen het verband legde dat dit een dezelfde organisatie was.

With-it communications

Voor een laatste jaar student comminicatie is dit logo gemaakt. Hij had het idee zelf al in zijn hoofd zitten maar het kwam er niet uit, met onze hulp is dit logo tot stand gekomen. Het logo moest rond zijn, en met frisse kleuren moest zijn eigen naam er uitspringen.

Hot Chicks XL

Een dames-paintballteam wat zichzelf niet al te serieus neemt, kwam naar ons toe voor een logo. Omdat zij volgens eigen woorden zelf ook XL waren en de sponsor ook zo heet, moest dit duidelijk naar voren komen. En hoe kan dit beter dan door een leuk schattig kuiken in een XL uitvoering.